Diensten

Straatwerk


Straatwerk (in de volksmond ‘stratenmaken’) is vakwerk, bij iedere bestrating is de aanpak om een goede bestrating te maken en te garanderen anders. Denk hierbij aan de ondergrond, de materialen en het verband waarin de bestratingsmaterialen gelegd worden.

Voor een tuinpad zijn de eisen anders dan van een rijweg. Bij een tuinpad mogen de materialen dunner zijn en het zandbed enkel bestaan uit zand maar een rijweg heeft dikkere bestratingsmaterialen nodig en moet het zandbed dikker zijn of voorzien zijn van een puinbedding. Ook inritten hebben een andere ondergrond nodig dan het tuinpad en het terras.


Sierbestrating


Bent u op zoek naar iets unieks? Dan zoekt u sierbestrating. U zoekt de unieke sierbestrating die sfeer aan uw tuin kan geven. Echte kwaliteit gecombineerd met design. Van moderne grote tuintegels tot landelijke klinkers of juist een mooi tijdloos ontwerp van beton. Wij adviseren u graag over de keuze van sierbestrating die u zoekt voor uw tuin, terras op oprit.


Waterdoorlatende bestrating


Bij waterdoorlatende bestrating wordt geen gebruik gemaakt van de afvoer van het regenwater via een riool. Bij deze bestrating trekt het regenwater door de bestrating weer de grond in en zodoende wordt de grondwaterstand op peil gehouden. Voor waterdoorlatende bestrating zijn er wel andere bestratingsmaterialen en ondergrond nodig dan bij gewone bestrating.


glasvezel en montage


sinds kort zijn we in de glasvezel gerold ,natuurlijk iets nieuws voor ons ,maar we gaan de uitdaging aan . samen met het bedrijf waar we voor werken proberen we het zeker zo goed en netjes mogelijk te maken en af te werken ,maar dat zit wel goed .binnenkort meer daar over .

stel uw vraag gerust.

 

heeft u een vraag ,stel hem gerust ,wij staan voor u klaar,

 
 
 

24 / 7 SERVICE

  • bestrating en grondwerken 
  • glasvezel en montagewerken

winter service 


natuurlijk in de winter verzorgen wij de galdheidbestrijding voor pade in en uitritten en tereinen


vraag naar de mogelijkheden

SNEL CONTACT

strooien@witlox-infra.nl

0685 86 53 84 B.G.G 06 420 430 16